top of page

Gedomineerd in de slaapkamer

In de 6-delige horno reeks van Elise Van Vlaanderen worden de 6 meest voorkomende seksuele fantasieën belicht bij vrouwen. De 3de horno editie gaat over het gedomineerd worden door een partner. Vandaag bespreken we hoe je met deze fantasie zelf aan de slag kan gaan.

Vanwaar komt de fantasie voor kinky seks? We gaan ervan uit in onze maatschappij dat vrouwen op zoek gaan naar hun prins op het witte paard. Dat een vrouw de wens heeft om zachtaardig wakker gekust te worden en lieflijk op zijn paard geheven te worden. Maar de realiteit is dat meer dan de helft van de vrouwen niet altijd behandeld wenst te worden door een zachtaardige prins. Ze zal het misschien niet altijd durven toegeven want er rust heel wat taboe en schaamte rond kinky seks. Maar een prins met een harde hand of zweepje kan haar hartslag in de hoogte laten gaan. 64,6% van de vrouwen heeft de seksuele fantasie gedomineerd te worden door een partner.

Hoe start je ermee?

Het hoofdpersonage Alexa laat haar domineren door een meester in een kinky, pikante en prikkelende omgeving: een BDSM kelder. Maar alvorens je gaat experimenteren in een kelder is het belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Starten met kinky seks kan spannend zijn. We moeten ervoor uit onze comfortzone durven komen. De voorwaarden om hiermee aan de slag te gaan is vertrouwen en goede communicatie tussen de seksuele spelers.

Stap 1: durf je fantasieën te ontdekken en communiceren. Tip: ga op ontdekking door inspiratie op te doen bij pikante films. Kies voor een milde film zoals 50 shades of grey (16+) of kies voor wildere fantasieën en laat je inspireren door een erotische BDSM film zoals de horno reeks van Elise Van Vlaanderen (18+). Bespreek met elkaar wat kan en niet kan. Stap 2: veiligheid! Spreek een stopwoord af zodat je het kinky spel kan stopzetten wanneer jij wil! Willen gedomineerd worden betekent niet het toelaten van ongewenste handelingen! Vergeet niet dat diegene die gedomineerd wordt de touwtjes in handen moet hebben. Stap 3: bespreek achteraf jullie bevindingen op een respectvolle en opbouwende manier. Bespreek wat je fijn vond en wat je een volgende keer liever anders wenst te gebeuren. Zo zorg je voor een aangename en veilige sfeer om een volgende keer weer prettig over te gaan naar een kinky spel.

Zijn bovenstaande stappen te uitdagend en durf je kinky seks niet te bespreken? Kies dan voor een pikant spel zoals het ‘Master and slave’-spel van Tease and Please. Hier word je van A tot Z begeleid in je seksuele ontdekking. Zo bouw je het vertrouwen op om samen elkaars kinky fantasieën verder te ontdekken.

Veel plezier bij het creëren van jullie eigen fantasie!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe posts!

Recent Posts
Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe posts!

bottom of page