Temptation versiertips voor mannen


In gesprek met Temptation Island deelnemers Tim, Tireily, Laio en Matthew.

Wie van de Temptation Island verleiders versiert jou op date? Wij gingen ten rade bij de verleiders van Temptation Island (en Tim) voor hun ultieme verleidingstrucs. Verleiden is een echte kunst en met deze tips vermijd jij alvast een blauwtje!


Tireily Schmidt


Tireily was een van de Nederlandse verleiders. Deze 22 jarige vrijgezel gaat door het leven als rapper onder de naam Benjy. Naast zijn looks laat hij de verwachtingen naar zijn penis hoog oplaaien. Eerst zien dan geloven!


Dodelijkste verleidingsmove: Humor is troef als het aankomt op versieren. Het breekt het ijs waardoor een vrouw zich comfortabel voelt. Let wel op! Je moet wel aanvoelen welke grappen je kan maken, en hoe je een vrouw aanspreekt.

Hoe zoek je toenadering? Ga naar een vrouw toe als ze alleen is of roep een vrouw eerst apart. Want als je ze probeert te versieren als ze tussen haar vriendinnen staat denkt ze dat je de macho bent. Geef haar hierin de keuze door het te vragen: Kan ik je even apart spreken?

Be on track: Laat een vrouw keuzes maken door haar veel vragen te stellen. Bijvoorbeeld: Heb je je nog naar je zin? Stoor ik je? Kan ik je even spreken?

Don´t do: Zoen haar niet zomaar uit het niets, geef ze de keuze. Ik laat de vrouw altijd de eerste stap zetten. Ik zet nooit de eerste stap! Forceer niets als een meid je niet wil. Een vrouw doet niks als ze haar niet comfortabel voelt.

Wanneer loop je een blauwtje? Als een vrouw een andere mening heeft zie ik dat niet als een afwijzing. Maar als je ze wil zoenen en ze wil niet is dat wel een afwijzing.

Ga je als badboy door het leven? Ik kan het zijn maar ik ben het niet. Ik ben een zachte en lieve jongen.

Versierbonus: Het streelt mijn ego. Het is lekker om te horen dat je iets goeds doet bij een vrouw.

Versiertips: Je moet een vrouw de macht geven, dan voelt ze zich comfortabel. Dit doe je door veel vragen te stellen. Doe niet alsof je onzeker bent. Prijs een vrouw de lucht in door haar voldoende complimenten te geven. Voel je moment aan. Nooit pronken, nooit opscheppen.Tim Wauters

Tim was niet een van de verleiders bij Temptation Island. Hij nam deel als koppel, maar al snel bezweek hij voor een van de verleidsters op het eiland. Tim gaat door het leven met de volgende tattoes boven zijn schaamstreek: Yolo, pussymagnet, porn star, dus wees gewaarschuwd.


Dodelijkste verleidingsmove: Mijn blauwe ogen zijn mijn grootste troef. Vrouwen smelten voor mijn zwoele blik.

Hoe zoek je toenadering? Door oogcontact te maken, er naar toe te gaan en te babbelen.

Favo openingszin? Dat heb ik niet, ik ken er niet eens.

Versierlook? Proper gewassen, proper haar, verzorgde kledingstijl, geschoren, haar geknipt en parfum.

Motivatiekreet: Wie niet waagt niet wint, gewoon doen!

Opgebiecht: ben je een badboy? Ja! Ergens wel, door hetgeen ik allemaal uitsteek. Maar ik geef geen verdere details. (Lacht)

Is het ok om badboy te zijn? Dat denk ik wel. Je moet dat doen in een periode wanneer je alleen bent, als je iemand vind voor je leven mee te delen moet je je aanpassen.

Versierbonus? Je bereikt iets wat je wil bereiken.

Versiertip: Wees niet te opdringerig! Wacht wat af en kijk of ze terug komen en dan hap je terug toe.Laiolano

Laio werd pas vanaf de tweede week geïntroduceerd als verleider op het eiland. Deze

Vlaming met Braziliaanse roots is gespierd, heeft ongelofelijke dansmoves en ambieert bovendien een modellen carrière.


Dodelijkste verleidingsmove:

Mijn zwoele blik in combinatie met een glimlach doen het wel goed, in combinatie met mijn dansmoves geven ze mij een goede kans. Wanneer ik dan merk dat er interesse is knoop ik al snel een gesprek aan. En dan start het flirt spel en krijg je chemie! Het zit echt in de glimlach!

Hoe zoek je toenadering? Ik wacht tot ze oogcontact maakt en glimlacht naar me. Dan laat ik er een paar mo