top of page

Doorbreek de sleur, we spelen een erotisch spel vanavond!


Of je nu prille liefde kent of samen al woeste watertjes doorzwommen hebt, je seksualiteit vraagt de nodige aandacht. En wat is er leuker dan dit spelenderwijs in je relatie te introduceren? Het spel ‘Ultiem Verlangen’ is de ideale bouwsteen om jullie seksualiteit te versterken. Zo bouw je samen aan je seksualiteit met een erotisch spel:


Anatomische kennis

Het klinkt misschien als een cliché maar alles start met kennis, ook seks! Ken jij de meest erogene plekjes van jezelf en je partner? Weet jij hoe een vrouw het makkelijkste klaar komt? Heeft een man ook een G-spot (P-spot)? ‘Ultiem Verlangen’ helpt jou om je partner beter te leren kennen.


Seksuele voorkeuren en verlangens

Durf jij je intiemste geheimen met je partner delen? Dit kan in het begin wat onwennig zijn, maar jezelf hiervoor openstellen kan je relatie naar een hoger niveau tillen! Een gelukkig seksleven start met het ontdekken van elkaars voorkeuren. Dit heeft zelfs voor een jarenlange relatie meerwaarde, onze voorkeuren veranderen immers gedurende ons leven. Dat houdt het spannend!


Het ABC van seksuele activiteit

Onze seksuele activiteiten verloopt als een rollercoaster. Je start traag en bouwt je spanning geleidelijk aan op om vervolgens helemaal uit je dak te gaan: de adrenaline stroomt door je lijf, om duizelingwekkend buiten adem te eindigen met een ongelofelijke glimlach. Het is belangrijk om je volledig over te geven. Leer je seksuele activiteit opbouwen voor een maximaal genot!Sex is fun, make it funVerruim je blik en laat je verrassen door een erotisch gezelschapsspel. Het start allemaal met voldoende tijd voor elkaar maken en een romantische, aangename ruimte. Verduisterd licht, kaarsjes, een lekker drankje... It´s play time!


Lees zeker mijn volledige review! Klik hier en vind mijn artikel tussen de afbeeldingen van Bol.com.


Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe posts!

Recent Posts
Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwe posts!

bottom of page